PayEx Sverige AB

Sommarvikariat

Är du sugen på att få en inblick i hur det är att jobba hos oss? Vill du fylla på din kompetensbank med en massa nyttiga erfarenheter från ett bolag som funnits på Gotland i över 47 år och just nu är mitt inne i en stor förändringsresa med Swedbank som ägare? Studerar du eller vill du bara testa något nytt? Då ska du ta chansen och söka ett sommarvikariat till sommaren 2019 hos oss.

Om jobbet

Du kommer arbeta som Customer Adviser i ett av våra många härliga team inom Customer Operations.

Några av dina arbetsuppgifter består i att;

  • Hantera inkommande ärenden enligt uppsatta rutiner och riktlinjer via telefon, brev, mail och chatt samt administrativa arbetsuppgifter.
  • Utföra debitering enligt uppsatta rutiner i förhållande till avtal och gällande prislista.
  • Hantera, åtgärda och rapportera avvikelser/incidenter (brister).
  • Bidra till att hitta förbättringar

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

  • Kunskap om t.ex. administration, handläggning, support och / eller kundservicerelaterade yrken.
  • Mycket goda kunskaper i minst ett nordiskt språk i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Meriterande med kunskaper inom ytterligare ett språk.

Du kanske sedan tidigare har med dig

  • Tidigare erfarenhet av kundservice/kundrådgivning
  • Du är precis nyexaminerad eller mitt i en universitetsutbildning, kopplat till företagsekonomi, juridik, kvalitet eller ledarskap.

Varför jobba hos oss?

Att sommarjobba hos oss ger dig en inblick i hur det är att arbeta i en stor koncern men med en känsla av ett snabbfotat entreprenörsbolag. PayEx är ett företag som ser efter sin personal och inser att de är den viktigaste nyckeln till företagets framgång. Vår bransch är under ständig förändring och den teknologiska utvecklingen går snabbt. Att sommarjobba hos oss ger dig värdefull kompetens att eventuellt kunna fortsätta din karriär hos oss och följa med på den spännande resan vi nu har framför oss.

Övrigt

Du måste vara minst 18 år för att få arbeta hos oss.

På instagram kan du via @payexpeople följa våra medarbetares vardag.

Om bolaget

PayEx är ett dotterbolag till Swedbank med cirka femhundra medarbetare i fyra länder. Sedan starten på Gotland 1972 driver vi utvecklingen inom vår bransch och är idag en av Nordens främsta experter på betalningar. Vi har en heltäckande och svåröverträffad kompetens inom alla former av betallösningar för e-handel, mobila plattformar och fysisk handel. Vi hjälper dagligen våra kunder med alla typer av tjänster inom rating och billing, faktura- och reskontrahantering, inkasso, kredithantering och finansiering. 

Vår vision

Vår vision är att alla förr eller senare ska betala via PayEx. Det är en ambitiös vision som visar att vi har en stark tro på oss själva. Vi drivs av hög servicegrad, innovationskraft och entreprenörsanda. PayEx framgång beror till stor del på att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som tar ett stort ansvar. 

Vi arbetar utifrån våra värdeord: Service, Innovation, Knowledge och Honesty.

Ansökan

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Ansökningarna kommer att behandlas konfidentiellt och sista ansökningsdag är 2019-01-31.

Går du vidare i processen kommer du att få möta oss på en speed date tillsammans med rekryterande ledare.

Inte något för dig? – tipsa en vän om jobbet!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringkanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Län:
Gotland
Sista ansökningsdag:
2019-01-31
Tillträde:
enl. ök
Arbetsplats/placeringsort:
Visby
Kontaktpersoner:
Angelica Nilsson
tfn: +46 498-20 77 74
mob: +46 734-23 56 53
Företagets hemsida:
http://www.payex.se
Skicka ansökan
Tillbaka till toppen