PayEx Sverige AB

PayEx söker Frontend Lead till IT Sweden

Nu utökar vi med ytterligare en kollega och söker en Frontend Lead till ett av IT-teamen i Visby. Teamet som är tvärfunktionellt består av utvecklare, testare, systemspecialister och leveransledare, som alla arbetar tätt tillsammans med vår produktutvecklingsorganisation för att skapa framtidens betallösningar. Din roll innefattar bland annat att leda utvecklingen och säkerställa att vi tillsammans med våra arkitekter implementerar för framtiden rätt tekniker och style guides i teamet.

Vilka är vi?

Som en del av Swedbank koncernen verkar den nordiska PayEx-koncernen inom FinTech. Swedbank förvärvade PayEx 2017, men vi har verkat på marknaden sedan 1972. Idag består Swedbank PayEx av cirka 500 medarbetare fördelade på kontor i Visby, Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Lahti. Vår nordiska IT-organisation består idag av 140 medarbetare och 85 stycken av dessa är placerade på huvudkontoret i Visby.

Vi erbjuder idag betallösningar och tillhörande tjänster till företag samt privatpersoner där vi ligger i framkant inom e-Commerce, mobila plattformar och fysisk handel. PayEx kännetecknas av strävan att ständigt förbättras och tror på vikten av att utvecklas både inom de tekniska områdena och självfallet som individer. Det gör du bland annat genom vår månatliga PayEx Innovation Day därdu tillsammans med alla på IT fritt får skapa och lära dig det du vill. Swedbank PayEx viktigaste tillgång är våra medarbetare och dess kompetens, därför står det kompetensutveckling på schemat en dag i månaden.

PayEx är arbetsplatsen där nutidens utveckling ger utrymme till innovation, här är skälet till att alltid ligga i framkant givet. Här ges utrymme till att tänka nytt, få ansvar och frihet. Beslutsvägarna är korta och känslan av ett familjeägt företag finns kvar lika mycket som det nutida ägandet av storbanken Swedbank skapar spännande möjligheter.

Med välfungerande processer och tydliga mål, där vi jobbar enligt scrum, skapar vi förutsättningar för att proaktivt utveckla våra system, individen, organisationen och den spännande bransch vi verkar inom. Idag kan vi erbjuda dig stor frihet inom både teknikval, verktyg och din egen arbetssituation. Med arbetssätt som ligger i tiden, effektiva kommunikationslösningar och flexibel arbetstid förenar vi arbetet med dina personliga behov. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en nytänkande, kreativ och nyfiken frontendutvecklare. Du kommer att få jobba i ett mindre scrumteam som har ett helhetsansvar för sitt område, där ni tillsammans estimerar, planerar och driver utvecklingen framåt i ett av våra centrala system.
Teamets fokus är att ta fram ny funktionalitet och skapa bästa möjliga användarupplevelse för våra kunder och slutanvändare. Några av våra stora satsningar är inom MicroServices, DevOps och Continuous Delivery och självklart har du intresse för att arbeta enligt dessa metoder.

Din roll är att leda teamet i tekniken. Det innefattar omvärldsbevakning och samarbeten som ligger utanför vår produktleverans. 

Hos IT-Swedens frontendteam i Visby kommer du huvudsakligen att ansvara för våra gränssnitt och säkerställa att vi levererar en kvalitativ och effektiv upplevelse. Vi ser gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet och vill vara delaktig i vår resa tillsammans med Swedbank. Vi vill att du delar våra värderingar och därmed har fokus på Service, vill arbeta med din egen och andras Knowledge, anser att Honesty är en självklarhet och älskar Innovation lika mycket som vi gör.

Dina kompetenser

 • Systemvetenskaplig utbildning eller motsvarande
 • C#
 • Javascript/typescript
 • ASP.NET
 • MS SQL/ SQL

Meriterande är om du kan

 • Angular
 • UX
 • Rest
 • Webpack/guulp/karma/jasmine
 • GIT
 • Jira
 • .Net Core
 • Specflow

Låter detta som en tjänst för dig och ditt nästa steg i karriären? Ansök då redan idag. Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Län:
Gotland
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Arbetsplats/placeringsort:
Visby
Kontaktpersoner:
Sara Wemnell
mob: +46 72-570 99 67
Företagets hemsida:
http://www.payex.se
Skicka ansökan
Tillbaka till toppen