PayEx Sverige AB

Delivery Specialist

PayEx framgång beror till stor del på att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som tar ett stort ansvar. I PayEx strävar vi efter att tillvarata varje medarbetares unika förmåga. Våra medarbetares engagemang bidrar till att våra kunder får ett ännu bättre bemötande. Vi söker dig som delar vår ambition och våra värderingar.

PayEx blev i augusti 2017 en del av Swedbank och vår ambition är att fortsätta vår starka tillväxt kring finansiella tjänster. Vi söker nu en Delivery Specialist (Leveransspecialist) till vårt inkasso team inom Customer Operations.

Om jobbet

Som Delivery Specialist för våra produkter ansvarar du bland annat för följande:

 • Planera, prioritera, driva och följa upp förbättringsarbetet av produkten för att uppnå hög operationell effektivitet och hög kvalitet.
 • Vara ansvarig för nödvändig dokumentation och utredning från Customer Operations sida inför utveckling av produktområdet.
 • Vara delaktig i och representera Customer Operations i tvärfunktionella team forum där man jobbar gemensamt med Product, Sales och IT.
 • Genomföra utbildning i tjänsten inom egen enhet.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

 • Du har en stark förmåga att genomföra dina uppdrag och drivs av att utveckla produkter, processer, kunder och verksamheter.
 • Du är initiativrik och har förmågan att omsätta strategier till konkreta utvecklingsplaner för leveransen av din produkt.
 • Du är en nyfiken problemlösare som inte låter något falla mellan stolarna.
 • Du är aktiv och lyhörd för vad som händer på marknaden samt för förändringar hos kunder och leverantörer.
 • Du är verbal och kan kommunicera på ett bra sätt samt att du har god förmåga att kommunicera skriftligt och muntligt både på svenska och engelska.
 • Du är involverande och samarbetar för att uppnå mål och resultat.
 • Du har förmåga att se detaljer såväl som hur olika delar påverkar helheten och har stort intresse av att hitta skalbara lösningar som gynnar fler (kunder, produkter, enheter, funktioner).

Du kanske sedan tidigare har med dig

 • Erfarenhet inom inkassoarbete
 • Erfarenhet av process- och/eller produktutvecklingsarbete
 • Erfarenhet från liknande arbete inom t ex  bank eller faktura/reskontra verksamhet
 • Högskoleutbildning eller motsvarande utbildning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om bolaget

PayEx är ett dotterbolag till Swedbank med cirka femhundra medarbetare i fyra länder. Sedan starten på Gotland 1972 driver vi utvecklingen inom vår bransch och är idag en av Nordens främsta experter på betalningar. Vi har en heltäckande och svåröverträffad kompetens inom alla former av betallösningar för e-handel, mobila plattformar och fysisk handel. Vi hjälper dagligen våra kunder med alla typer av tjänster inom rating och billing, faktura- och reskontrahantering, inkasso, kredithantering och finansiering. 

Vår vision

Vår vision är att alla förr eller senare ska betala via PayEx. Det är en ambitiös vision som visar att vi har en stark tro på oss själva. Vi drivs av hög servicegrad, innovationskraft och entreprenörsanda. PayEx framgång beror till stor del på att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som tar ett stort ansvar. 

Vi arbetar utifrån våra värdeord: Service, Innovation, Knowledge och Honesty.

Ansökan

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Ansökningarna kommer att behandlas konfidentiellt och sista ansökningsdag är 2018-02-28.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringkanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

 

Län:
Gotland
Sista ansökningsdag:
2018-02-28
Tillträde:
enl. ök
Arbetsplats/placeringsort:
Visby
Kontaktpersoner:
Pernilla Högström
mob: +46 705916099
Företagets hemsida:
http://www.payex.se
Skicka ansökan
Tillbaka till toppen